Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Otroligt, egentligen..

2015-04-28 @ 11:11

Jag må säga det – jag älskar det faktum att vi har tagit tag i varandra där hemma och börjat träna! Känslan i kroppen börjar bli ganska behaglig och man är så mycket piggare och så mycket gladare nu när man dels får den där välbehövliga egentiden men även då man faktiskt känner att kroppen bliver starkare och att man orkar mer för varje gång man är där..

Jag har kört tre gånger i veckan och kombinerat yoga med spinning och det känns riktigt bra! Jag älskar spining, det är liksom det jag känner ger mig mest och jag har faktiskt inte testat ngt annat, men det kommer nog tror jag… Framförallt för att det faktiskt kan gynna mig med lite omväxling! Men det får helt enkelt komma längre fram!

IMG_20150420_183134

Nu ska kroppen bara få den tiden den behöver för att bli så som jag vill och önskar, sakta men säkert så kanske man kan känna sig relativt bekväm i den dära bikinin igen..?Kommentera


6 + ett =