Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

På rosa moln!

2014-10-28 @ 15:16

Jag känner att jag svävar runt på rosa små moln och lever i en liten drömvärld just nu.. Jag har huvudet fullt av bomull och bara myser, typ – haha!

Sov som en stock natten till idag och jag och vår lilla prinsessa hade en fantastiskt mysig dag hemma tillsammans igår. Jag var ledig och vi bara mös! Vi njöt av det vackra höstvädret och var ute ett bra tag innan det var dags för henne middagsvila efter lunchen.. Jag passade på att baka mig en äpplesmulpaj utav hemmaodlade äpplen som jag och Isabel plockade!

Vi bara mös på eftermiddagen och när Nille kom hem åkte vi ut en sväng, till Emporia för att fixa min ena nagel som gått sönder, redan efter fyra dagar, men de gjorde ett bra jobb och lagade den kostnadsfritt! Därefter stack vi in till Diechman och ordnade nya höstskor till lillfisen – höga bastanta skor till ett bra pris och precis som jag misstänkte så hade henne fötter vuxit en massa och hon hade gått upp en storlek på bara ngn månad!

Därefter strosade vi vidare med bilen till Ikea där vi käkade middag och mös som den lilla familjen vi är, numera med samma efternamn! <3

Hem och natta lillskrutta, hänga tvätt och bädda rent sängarna och sen blev det obligatoriskt revenge för min del och även ett avsnitt The Walking Dead hanns med!

Vi rasade i säng när klockan var halv tio och sov som stockar tills klockorna ringde 05:45!

Bjussar på en dagens smuledul och sen hörs vi i kväll!

IMG_20141028_064629

Haj!Kommentera


+ två = 3