Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Party med Pomp!

2015-09-06 @ 10:13

Söndagen har knackat på dörren och tagit sig in i kroppen – vilket märks på den härliga sinnesstämningen som visar sig!

Vår helg har varit super, fredag var lugn med massa mys hemma i soffan. Gårdagen bjöd på några timmars extrajobb och mys på stan med min älskade mamma därefter! Vi mötte upp min moster och kusin för att sedan hamna på Mosaik där vi även träffade min extramoster med två barn!

Middag under en härlig stämning och den goda maten satt som en smäck! Min älskade make var kvar hemma då renoveringen drog ut lite på tiden där hemma men vi hann få lite lördagsmys hemma sen!

Morgonen startade vid halv nio och min svärfar har varit på besök och vi har tagit igen för förlorad tid tills allas vår förtjusning, allra främst Isabels ♡

Nu sitter jag på tåget in till Malmö för att fixa klorna innan en middag hos goda vänner i kväll! Tåget står stilla just nu och jag lär väl komma försenat till min bokade tid bara för att så jag tänkte glädja mig med att dela med mig utav några kap jag inte under motstå på torsdagens Pomp de luxe party!

234x410,AndriaJrFLEECEAW15_Plum_overview_01234x410,DubaiHATAW15_Plum_overview_01234x410,GableLtDRESSAW15_Plum_overview_01234x410,GapvilleLtBLOUSEAW15_Rose_overview_01

Älsk på den underbara plommonlila färgen!

♡♡♡Kommentera


× fyra = 24