Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Paus i eländet!

2014-11-29 @ 09:28

Igår kände jag att det var dags, dags att ta en paus från eländet som härjat de senaste dagarna! Jag gjorde ett vad många kan anse vara ett dåligt beslut men jag behövde det och ångrar det inte för en sekund – jag gick på vår julfest!

Vi möttes upp hemma hos min kollega ute i Västra hamnen och satt och snackade skit och umgicks och det var otroligt härligt att träffa mina underbara kollegor! Många kramar och massa sminkade och  donade innan det var dags att promenera bort till Akvariet nere på Dockan – härlig stämning och många kramar där också och det kändes som ett bra beslut att ha tagit sig dit! ♡

Jag höll det alkoholfritt pga tabletterna men det gjorde inget och jag hade det supertrevligt tills jag beslöt mig att åka hemåt vid halv elva!

Alldeles lagom och precis vad jag behövde efter dessa tråkiga och hemska dagarna!

20141128_200629

En sjukt härlig kväll i gott sällskap var den rätta medicinen, även för att tokigt hjärta!

♡♡♡3 kommentarer på inlägget “Paus i eländet!”

 • Carro

  Läste att du haft problem med hjärtat. Jag hoppas att du känner dig bättre snart och att dem hittar problemet.
  Supersnygg är du iaf mitti allt elände.
  Styrke kram
  Från en gammal vän
  Carro W

  2014-11-29 kl 09:57
 • Carro

  Läste att du haft problem med hjärtat. Jag hoppas att du känner dig bättre snart och att dem hittar problemet.
  Supersnygg är du iaf mitti allt elände.
  Styrkekram
  Från en gammal vän
  Carro W

  2014-11-29 kl 09:58
 • Vickie

  Skönt att höra att du är på bättringsvägen. Ta hand om dig min vän och njut av första advent med familjen

  2014-11-30 kl 08:27

Kommentera


× 4 = fyra