Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Rea i min smak!

2014-06-24 @ 19:58

Vi har haft en underbar dag med Josephine och Freddie inne i stan, fönstershopping och mys i solen när småttingarna sov efter sin lunch. Vi köpte med oss lunch från redfellas och hamnade på en gräsplätt vid kanalen intill södertull. Asnajs!! Avslutade vår härliga dag med mellis och kaffe på espresso house och tog tåget hem innan fyra!

Väl hemma kom sambons gamla kollega hit på besök och kaffe, nör han plte hem kom Helena hit med massa fina kläder till Isabel och vi har haft en supermysig kväll. Vi käkade middag och busade med lillskruttan och efter bad och välling somnade hon gott. Helena åkte nyss och jag har fått lagt in våra räkningar och hunnit skitsnacka med Helena en massa. Drömt oss bort på resa till Maldiverna och haft en allmänt trevlig kväll.. ♥

NU till mina fantastiska reafynd igår som jag missade att lägga upp!

IMG_20140623_163540IMG_20140623_163309

20140623_163133

Fina saker från Lee store till mig och fina saker till loppo från molo!

Helt fabulös shopping!!

Blir en tidig kväll för mig känner jag, måste ladda inför löning i morrn – muha!

Natti natti!

♥♥♥Kommentera


− 3 = ett