Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sämsta natten.

2014-05-29 @ 07:10

Att det kunde bli en jobbig natt var jag förberedd på men att den skulle vara den sämsta sedan vår tjej kom till jorden – det trodde jag inte.

Isabel vaknade i gallskrik vid halv tolv men somnade om igen när jag la henne ner och bäddade om henne. Detta för att skrika igen så fort jag la huvudet på kudden.. Somnade om och sov en timme och vaknade vid ett, denna gång somnade hon inte om.. Försökte i hennes säng till halv två, bytte en full kissblöja och tog med henne in till vår säng för att testa där och gav även alvedon..

Sova var det sista hon tänkte göra och höll pusskalas och satt och klappade och var jätteglad, och pigg. Sådär roligt. Vid tre började hon bli lite trött och somnade av sig själv – rak lång mellan oss. Äntligen tänkte ju vi men det varade i tre minuter. När klockan blivit halv fyra gav jag hemnes egen säng och chans och HON SOMNADE!! Vi lyckades somna allihopa och fick iaf tre timmars sömn innan hon vaknade, tjugo i sju..

Om vi är trötta..? Trött är bara förnamnet..

Men – det har lagt sig lite i munnen men det ser ju hemskt ut ändå.. Men det är inte värre iaf och det känns som om det är det som räknas.. Och hon är glad och busig,  precis som sig själv!!

Så – godmorgon hörni!Kommentera


åtta + = 17