Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sista dagen!

2015-06-29 @ 18:42

Man kan ju enkelt påstå att vi haft en sjukstuga här hemma denna helgen..

Det började med VAB för Nille i fredags då vår lilla prinsessa vaknade med feber, ingen hög sådan men en som ökade ju längre dagen gick och den höll sig stadigt över 39 resterande del utav helgen.. Natten mellan lördag och söndag var helt klart värst – hon vaknade kokande het vid elva och kunde inte somna om trots alvedon och svalare temperatur.. Det var bara att ta in henne till oss, Nille fick sova i extrarummet och Isabel somnade hos oss efter en stund, men vaknade typ HELA tiden.. Jag klagar inte på att hon vaknar och ber om vatten men när hon därefter vaknade varje gång jag vände på mig.. Jag behöver nog inte berätta att jag sov dåligt den natten?

Söndagen var slapp som satan och vi bara mös större delen av dagen, bortsett från att vi storhandlade på eftermiddagen och fick komma ut lite också – sjukt skönt och välbehövligt!

Febern sjönk under eftermiddagen igår och vår lilla loppa har varit feberfri sedan dess, vi har myst hemma idag – jag och loppi, filmer, bakande och tom en sväng på lekplatsen i det sköna vädret! Mulet, men varmt – precis lagom efter en helg med feber!

Så nu är vabbandet över och det är dags för jobb imorgon – fyra arbetsdagar till semestern!

Nu slöar jag på soffan och överväger att boka en utlandsresa så vi får riktig skön och välbehövlig paus från omvärlden ett tag.. Vi får se hur det slutar!

IMG_20150628_095513

Vi hörs, snart!Kommentera


× fyra = 20