Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Skojar ni!?

2016-05-05 @ 20:02

Det är en bitterljuv känsla som fyllt min kropp denna soliga och helt FANTASTISKA dag!

När lillskruttan vandrade in i vårt sovrum i morse var jag trött, självförvållat trött dock då vi hade en härlig aw med god middag tillsammans med teamet igår! Vi hade en astrevlig kväll med middag och gods drinkar på pinchos! Avslutade gjorde vi på Fridays och jag var hemma runt midnatt. Hade gärna sovit till tolv känner jag, men vad vore den där balen på slottet?

När vi ligger i sängen ser Nille några märkliga prickar på lillskruttans ena axel.. Der har ju gått vattkoppor på dagis i typ fem veckor och vi hade så gott som gett upp hoppet om att faktiskt få der överstökat.. Men jo vars – visst var det vattkoppor! De har kommit stegvis under dagen och det har poppat upp en efter en och nu är där nog en 50 styckna..

Lillskruttan har varit vid gott mod ändå och vi har varit ute HELA dagen! Bara njutit utav solen och Nille har donat med trädäcket som håller på att byggas!

Isabel fick till sin glädje både busa med farfar, deras hund Ozzie OCH grannflickan Elvira! En helt fantastisk dag om jag får säga det själv och vi har bara varit.. Bikinin åkte på denna kropp och det blev även en mer påklädd rutt till Burlöv C med tjejerna för att köpa hem Poxclin – mousse med lindrande effekt för alla räliga prickar.

Middag i magarna, ett bad för skruttan och sen soffmys där febern kom smygande och bidrog till en hel del gnäll och till slut somnade hon sittande i soffan.. Inte längre en glad och pigg tjej med andra ord och just nu håller jag tummarna för en natt med lite sömn iaf..

Snapchat-535639574113500503

Snapchat-6511353196865307153

Snapchat-6045295460933587468

Inte många prickar där, sjukt så snabbt det gick innan de röda, arga prickarna tog över.. Älskade unge alltså, det är inget kul det här! Men det ska klaras av och någonstans är jag tacksam över att det är här och överstökat..

 

♡♡♡Kommentera


fem − 2 =