Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Spark och fräs..

2014-10-24 @ 07:01

Denna morgonen var fan inte en favorit alltså..

Vaknade när klockan ringde tjugo i sju för att gå upp i god tid tills  är lillskruttan senast ska lämnas när klockan är 0720.. Går in till henne och hon sover sött men vaknar bör jag tassar in! Verkar glad och Gussen hoppar över i hennes säng och dom gosar en stund innan hon vill komma upp och få på sig lite kläder..Trodde jag..

När jag får ner henne på skötbordet så är det sparkar i magen, spottande och fräsande och krokodiltårar då det inte gick på hennes vis.. Jag får efter många om och men bytt på henne och kläderna sitter där dom ska men humöret blir bara sämre.. Hon ska sätta på sig ytterkläderna själv, skorna själv, hon ska ha både napp och snutte och krokodiltårarna sprutade.. Jippie!?

Vi kom till dagis iaf och Nille körde oss bort och lämningen gick hur bra som helst och jag fick massa pussar och glada miner när jag skulle gå.. Tur det.. Jag känner mig fasen inte på topp när hon startar dagen på det viset..

Nu ligger vi nerkrupna i sängen sedan en halvtimme tillbaka och snart ska vi fånga dagen – dagen före STORA dagen ♡

IMG_20141023_185523

Godmorgon!

♡♡♡Kommentera


− ett = 5