Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Stolt som en tupp!

2015-06-11 @ 10:06

Det är en fantastisk känsla som slår en när man tittar på sin lilla prinsessa och fylls utav kärlek – stolthet – och ännu mer kärlek!
Jag är så stolt över vår lilla tjej, jag är så imponerad utav att hon blivit en så otrolig individ och jag är rent förälskad!

Hon har utvecklats så de senaste månaderna – hon är öppensinnad, omtänksam, kärleksfull och otroligt bestämd. Hon säger till om vad hon vill och inte vill, på gott och ont. Hon driver mig till vansinne ibland men bryter ner mig på knä lika fort och när dagen är slut bubblar hjärtat trots allt över, hur kvällen än må ha varit!

Orden sprutar ur munnen på henne och hon är nog inte tyst i mer än fem minuter åt gången, och då är det ngt VÄLDIGT spännande att titta på – haha!
Det är så häftigt – man kan verkligen föra ett samtal med henne och man får svar på alla frågor som ställs.. Och man får rätt svar!! Helt fantastiskt är det!

Hon har även börjat visa mer och mer intresse för saker som vi gör – borstar tänderna, kissa på toaletten(pottan), tvätta händerna efter både mat och lek och berättar för oss hur mycket hon älskar oss.. Det – DET – är fan de mest underbara orden jag hört, någonsin.. Att få höra mitt barn säga att hon älskar mig.. Herrejesus alltså.. Hjärtat smälter, om och om igen..

IMG_20150609_183945

Varje dag, varje minut och varje sekund gör du mig stolt..
Jag älskar dig, mer än ord kan beskriva!Kommentera


× sju = 42