Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Stolt som högsta hönset!

2016-06-06 @ 18:19

Sedan ett tag tillbaka så har jag och Nille pratat om hur vi ska lösa det här med nappen som var lilla sessa använt flitigt sedan hon bara var ngr dagar gammal. Vi pratade och pratade om hur vi skulle gå till väga och tanken var att vi skulle tuta och köra i julas – men personen som skulle agera tomten fick förhinder.. Lämna napparna till en tomte som inte finns kändes liksom konstigt så det fick vara.

Via en kollega på jobb fick jag för ett tag sedan tipset om att lämna dom till de behövande bebisarna i himlen och det fastnade jag för! Vi har pratat om det mycket här hemma och igår var det som sagt dags!

Allt gick SÅ bra och jag är så jävla stolt över denna tjej!

Napparna flög i väg i rosa ballonger, fyllda med helium och hon vinkade glatt medan de svävade i väg. Utöver en panikattack med sprutande tårar i 20 minuter så har det inte varit något problem över huvudtaget!

Hon har sovit fulla nätter, somnat på ngr minuter och bara frågat två gånger – svaren har blivit att vi i kör säger att de är hos bebisarna i himlen och sen är det bra med det liksom. Och det absolut bästa är att det görs med stora leenden på läpparna. Helt jäkla otroligt! Jag är så löjligt stolt över henne alltså!!

Och som pricken över i:et så är även nattblöjan borta och vår bebis är verkligen borta och kvar finns en helt fantastisk tjej som jag fullkomligt avgudar.

IMG_20160605_220942

Tredje nattningen är alltså avklarad och nappen är ett minne blott ♡Kommentera


två − = 1