Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Svacka.

2016-06-20 @ 18:47

Alla känner det nog någon gång, jag tror iaf att alla känner igen det men alla pratar inte om det. Just nu känns det extra mycket iaf och det värsta är när man känner att man inte riktigt kan göra något åt det.

Jag kan inte rymma och bara vara jag i några dagar. Jag kan inte blunda och känna att jag försvinner bort ett tag. Jag kan inte ställa mig och skrika rakt ut och jag kan inte heller påstå att livet är en dans på rosor.

Något jag kan säga är att jag just nu tycker att livet är tråkigt. Riktigt tråkigt. Det har inte hänt något sådär som ”sabbat” det men det finns självklart bidragande faktorer. När jag känner såhär så vill jag revolta. Och vad är då det för ett ord? Haha, jag vet inte riktigt det själv tror jag men jag vill sparka bakut och liksom bara skita i allt runt omkring. Jag vill glömma bort alla måsten och ta varje minut som den kommer och göra precis det som faller mig in just då.

Konstigt? Jag vet inte.. Det är väl helt enkelt en del utav livet som förändrats ganska mycket senare åren. Jag är en stolt mamma, jag försöker vara det iaf. Jag älskar vår lilla prinsessa mer än livet självt men jag är också inne i någon form utav identitetskris om man ens kan kalla det för det. Jag behöver en break känner jag.

Jag har haft fanatiska veckor och helger senaste tiden så det kanske är det som liksom påmint en om hur roligt det faktiskt kan vara. Möhippa, kalas för både vår prinsessa som vår älskade lilla Alicia och mysiga stunder med såväl familj som vänner. Ändå så känner jag mig inte alls på topp.

Well hell, livet blir roligare om man försöker så det tänker jag fortsätta göra och helt enkelt slänga på mitt leende och ta varje dag för var den är.

Snapchat-5439106967624376194

♡♡♡En kommentar på inlägget “Svacka.”

  • svärmor

    puss <3 <3 Så är det för alla Malin lilla…det går över..lovar, stor kram till dej iaf <3

    2016-06-25 kl 20:31

Kommentera


tre × 6 =