Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tisdag, onsdag och Torsdag.

2016-03-08 @ 01:57

Japp – det är dagarna som återstår utav vår semester! Helt vansinnigt egentligt.. Tiden har gått hur fort som helst och även om man har en hemlängtan så känns det nästan overkligt att det redan gått 2 1/2 vecka här nere..

Dagarna ser så gott som likadana ut nu och vi chillar vid poolen, badar såväl där som i havet nedanför, läser böcker, gräver sandslott och äter otroligt god mat med öl till ♡ sådär alldeles perfekt och till det så tillkommer det givetvis shoppa också!

Vi har till och med gått köpa oss en ny väska för att undvika att de vi har inte spricker – haha! Dock känns det inte som att vi har handlat SÅ mycket men ja, uppenbarligen har det blivit en del!

Nu har vi precis vaknat och klockan är åtta – det blir snart frukost och sen en härlig dag i solen! Först hoppas jag att den hemska huvudvärk som strandsatt sig på mig sedan igår kväll ser till att försvinna.

IMG_20160306_111906

♡♡♡

 Kommentera


9 + sex =