Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tro det eller ej, men..

2016-10-23 @ 18:56

Man kan nog misstänka att denna morsa gått i ide och lite så har det nog varit, ha!

Jag har verkligen inte haft en tanke på bloggen senaste tiden och dagarna har bestått utav jobb, familjemys, lite träning och mycket umgänge!

Jag kommer knappt ihåg vad jag skrev sist och knappt hur mycket som faktiskt hänt sedan dess, men jag mår fantastiskt bra just nu och jag är SÅ tankad med kärlek och välbefinnande så jag nästan smäller av. Väldigt tillfreds helt enkelt och otroligt lycklig, men trött.

Ville mest kika in och vinka hej och meddela att vi lever och har det bra ♡

IMG_20161009_104917Kommentera


8 × = tjugo fyra