Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trots..?

2015-11-13 @ 20:21

Okej – först hej! Och givetvis trevlig fredagskväll and so on.

Men till saken – vem i helvete har kommit på det som kallas trots?!? Jag kan varken förstå eller förlåta personen som tyckte att det var en bra sak att tillföra barn som växer upp. Just sayin liksom.

När klockan var strax innan fyra fick jag ett mess utav mannen som skriver att vår älskade lilla solstråle bjöd på ett humör som inte var utav denna värld, precis som igår eftermiddags. En glad unge hämtas på dagis, under de 300 metrarna som det tar att att gå hem från dagis ändras hennes humör. När nyckeln sätts i dörren är det igång – gallskrik, i panik. När jag är och jobbar är det skrik efter mig, Nille får inte röra henne.

I eftermiddags hade det varit extremt och hon skrek så hon chippade efter luft. Från ABSOLUT INGENSTANS. Vad fan liksom!?

Så fort jag kom hem så lugnade hon sig och kröp upp i min famn, timmen efter var hon supermysig och precis som hon brukar vara men med en blandning utav övertrötthet efter en vecka med såväl dagis som VAB dagar och lite vad jag tror är frustration så var det i gång igen.

Skrik så fort jag sa i från att hon inte fick göra si – en sked kastades i huvudet på mig och hon fick ta sig en timeout i hallen, på ett trappsteg. Helt ärligt så visste jag inte att vår unge kunde skrika sådär. Herrejesus alltså. Det var galet. Efter ngn minuter då jag satt bredvid och försöker förklara lugnade hon ner sig och jag behöver väl knappast säga att hon somnade på två röda efter det..?

Fråga? Vad fan är detta!? Går ungarna igenom någon form utav trots där de testar och utmanar ödet – hela tiden? Eller ja, så fort den ena föräldern är borta och tvärtom? Hit me med era erfarenheter, snälla!En kommentar på inlägget “Trots..?”

  • Hanna

    Här är en som vet PRECIS vad du pratar om. Vilket humör som kan komma fram ur en sådan liten kropp. Hoppas att det vänder snart. Kram

    2015-11-13 kl 20:30

Kommentera


2 × fyra =