Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trötta mig..

2016-08-25 @ 18:37

Just nu känner jag mig ynklig. Lite sådär liten och allmänt bläääääää..

Sedan i lördags egentligen så har jag varit lite rosslig i halsen. Tappade lite utav rösten när vi var ute och härjade i fredags och på lördag såväl som söndagen så trodde jag att det hade med det att göra. Valde därför att springa mina 5 km men kroppen sa ganska fort i från.. Knappa 4,2 km blev det och jag kan påstå att gassande sol klockan 16 på em INTE gjorde det enklare..

På måndagen vaknade jag och kände mig tung, både i huvud och i kroppen men inte mycket mer. Tisdagen däremot.. jag var tok hes och snörvlade hemskt, men jag tog mig till jobb! Igår var dagen då jag BORDE stannat hemma egentligen (vaknade med 37,9 i temp) men gick och jobbade.. Dagen klarade jag av även om den var tung, dock somnade jag strax efter 20 – precis som varje kväll denna veckan..

Dagen har varit bättre eller ja, snuvan har blivit bättre men ersatts av en hemsk hosta och bihålor som visslar när jag andas. Skam den som ger sig liksom? Eller inte, men jag har alltid tänkt att har man ingen feber så är man inte sjuk och ja..

I morgon är det ÄNTLIGEN fredag iaf och det ska bli skönt med helg och välbehövlig vila!

Snapchat-1148715108352019655

Nu är snart lillskruttan sövd och maken jobbar så det blir en kopp te och sängen inom kort!

Vi hörs!Kommentera


4 + fem =