Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Två fucking dagar!

2014-10-23 @ 19:40

Det är helt vansinnigt hur nära vi är nu.. Två (!!!) DAGAR kvar tills lördag!!

Dagen har rullat på bra och det känns asnajs med lite ledigt – samtidigt ger det mer tid att oroa sig och bli riktigt löjligt nervöst haha! Men det hör helt enkelt till har jag bestämt mig för och just nu toklängtar jag tills jag får säga JA till mannen i mitt liv!

När jag kom hem hade Nille fixat middagen och jag möttes utav en stor bukett från interflora och en fantastiskt vacker syn! Buketten är från min biologiska pappa och det var en fin tanke som jag tackar varmast för – hur fin var det nurå?

IMG_20141023_174439

Väldigt fin!

När maten hade ätits och plockats undan var det tokmysdags och Isabel har bjudit på ett helt fantastiskt humör och vi har skrattat så vi kisnat! Denna älskade unge alltså.. Jag kan titta på henne och brista ut i gråt – helt utav lycka och tacksamhet för att hon valde MIG som mamma.. Jag är så jävla tacksam så jag nästan smäller av.. Tårarna fyller ögonen när man säger natti till henne, hon går upp för trappan och sticker ut munnen mellan spjälorna för att pussa mig som är på andra sidan.. ♡

IMG_20141023_182622 IMG_20141023_181652

Nu har vi burit ut saker som inte ska vara i vardagsrummet inför middagen på lördag och jag har hunnit kolla paradise på play och nu kollar vi på the walking dead för fulla muggar! Blir nog ett avsnitt till innan det är dags för bingen!

Imorgon är en fullspäckad dag och jag toklängtar!

♡♡♡Kommentera


1 + = tio