Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Välkommen in!

2015-03-26 @ 20:50

Veckans tredje pass är avklarat och det blev ännu ett spinningpass – härmed har jag klarat min första vecka, enligt målet, och tränat tre gånger! Och jag har tre dagar kvar på veckan!

Träningsvärken som pulserar i kroppen ska vi inte snacka om, den är löjlig om jag får använda valfritt ord, haha! Vidrig! Men ack så skön egentligen!

Vi hann äta en god middag innan träningen också, kycklingfilé lindad med parmaskinka och en god sås utav kycklingfond, grädde, vitlök och hackad basilika i ugnen! Pasta till det och vi njöt! Jag hann mysa med min lilla familj en stund också och jag och Isso promenerade till Ica för att hämta ett paket innan middagen och bara vara en stund! Så mysigt!

Det är den enda nackdelen med kvällsträningen, man bommar kvalitetstid med vår lilla prinsessa och DET mina kära läsare är fan värre en det mesta här i livet just nu.. Men ju piggare och friskare mamman och pappan är – desto roligare är vi och längre.. Right?

Nu är Nille iväg och tränar och jag slappar på soffan, snart dags för bingen känner jag och imorgon är det fantamig fredag! Tiden RUSAR iväg just ju känner jag..

IMG_20150324_213944

Bjussar på en underbar bild på vår sessa – välkomna in liksom!

Sov sött!Kommentera


− 5 = ett