Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vårt vackra bröllop!

2014-10-27 @ 09:05

Jag har otroligt svårt för att börja beskriva en utav de största dagarna i mitt liv, orden kommer liksom inte räcka till.. Sen saknar jag bilder också men har några enstaka att dela med mig utav så länge ♡

Dagen startade här hemma med att min älskade Annieh kom hit för att fixa en helt fabulös håruppsättning som var precis så som jag hade tänkt mig – helt perfekt! Vi drack kaffe och snackade skit och sen kom min älskade mamma hit! Annieh fixade även mammas hår och när Isabel hade lagts för middagsvilan var det dags för klänningen.. Min vackra vackra klänning..

IMG_111249778673767

När klänningen var på blev även min blivande man klar och strax därefter kom världens bästa Helena med syster Maria som skulle sköta vår fotografering! På vägen dit hämtade vi min vackra bukett och körde därefter vidare till Alnarpsparken! Och vilken stund det blev, det må ha varit kallt och ruggigt men det fick oss avslappnade och nervositeten försvann sakta men säkert och vi klarade oss undan regnet som började droppa när sista bilderna knäpptes!

IMG_20141026_123540

Väl hemma igen hade mamma precis fått upp Isabel och vi satte på henne sina kläder och valde att ta några bilder här i vår trädgård med henne istället för att åka ut i det tråkiga vädret.. Jag vet att bilderna kommer att vara fabulösa och jag L Ä N G T A R tills vi får se dom!!

Efter en liten stund hemma var det dags för kyrkan och mina nerver höll på att ta död på mig.. Jag skakade verkligen ändå ner i knäna men kände samtidigt en sådan lycka som sprudlade genom hela kroppen!

När klockan var 1530 började klockorna ringa, för oss ♡ och mamma och Isabel var först in, strax därefter var det vår tur och mina tårar började rinna på direkten.. Vigseln gick bra och det var otroligt att stå där framme och säga JA till mannen i mitt liv! Att vi nu äntligen är Herr och Fru Karlberg känns otroligt!

IMG_20141026_143032

Vi hade valt den vackra låten, Kärleken förde oss samman och den framfördes utav kyrkans solist! Mina tårar forsade ner för kinderna och det var en underbar stund.. Låten kommer aldrig mera att lämna mina ögon torra..♡

 Vi klev ut ur kyrkan till ett regn av rosenblad och ris och stressen var som bortblåst – här stod våra familjer och bästa vänner och hyllade oss!

FullSizeRender

När vi hade kramats och hälsat på alla var det dags att åka hemåt och Helenas pappa överraskade oss med att köra oss i hans galet heta bil från -56 och det var så härligt att få åka en sväng med min älskade man medan gästerna åkte hem till oss för att samlas där!

IMG_20141025_182202

När vi kom hem var det dags för skumpa och skålar, god tre rätters middag och den avslutades med en fantastisk tårta! Vi fick så fina gåvor och min älskade mamma och även min svärmor höll tal som ledde till måg tårar, Annieh hade ordnat en bok från möhippan som jag fick och grabbarna en film från Nilles dag som vi fick se och skratta åt och Annieh avslutade med ett personligt tal bara till mig ♡

IMG_20141025_192605

Vi är så otroligt lyckligt lottade som har dessa människorna i våra liv – som älskar oss och vill oss allt gott och som gör att vi mår bra! Vi tackar var och en utav er som uppvaktade oss på vår stora dag, även de som inte var med på plats ♡

Ni gjorde vår dag oförglömlig och vi älskar er otroligt mycket!!

♡♡♡2 kommentarer på inlägget “Vårt vackra bröllop!”

  • en chic mammas bekännelser

    så otroligt vackert, stort grattis frun <3

    2014-10-27 kl 09:13
  • Iren

    Lyssnar på låten igen…i kyrkan satt jag bara o tittade på er :-)OCH undrade vad ni sa till varandra….haha.. Men låten är underbar!

    2014-10-30 kl 19:35

Kommentera


tre × = 9