Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vi är FRAMME!

2016-02-23 @ 16:13

Det är verkligen en underdrift att säga att vi har det bra – vi har det fan helt FANTASTISKT! Och vi njuter, som tokar!

Resan ner gick förvånansvärt bra och Isabel sov verkligen hela vägen ner, vi fick ruska liv i henne när vi landade ungefär. Det var verkligen SÅ skönt att hon fann den ron men vi fick ju dessvärre desto mindre sömn, haha! Men det var väl ganska väntat tror jag..

Ner kom vi och var framme på hotellet när klockan var 1430 – vi möttes utav blomsterband, god och kall dricka samt varsin kall och ren handduk att tacksamt torka av ansiktena med! Vi bjöds på varsin iskaffe medan rummet ställdes i ordning och sen njöt vi! Poolen fick sig ett besök och sen var det en ganska tidig middag som stod på schemat, Isabel somnade tidigt i vagnen och jag och Nille avnjöt varsin behandling innan vi promenerade tillbaka till hotellet!

IMG_20160222_152301

Natten – SÅDÄR, MEN det var inte så konstigt.. I vaknade och trodde det var morgon 2330 haha, men somnade iaf om vid halv två och vi sov till halv nio! Frukost och sen poolhäng – jag och Nille passade på att träna medan lillskruttan vilade middag och sen hann vi tom äta en lunch innan hon vaknade igen!

IMG_20160223_105740

Mer poolhäng och nu har vi strosat på stan, varit på marknad och varsin thaimassage medan Isabel sov i vagnen! Hon vaknade när vi bar upp henne så vår mysiga kväll på balkongen sket sig men bananpankakan med Nutella och singhan smakade faktiskt lika gott i sängen med henne intill ♡

Med andra ord har semestern startat helt fantastisk trots brist på sömn, men det gör liksom inte så mycket när allt kommer omkring!

♡♡♡Kommentera


+ nio = 15