Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vilken underbar helg!

2015-06-08 @ 10:59

Det är med ett stort leende på läpparna som jag tänker tillbaka på helgen som passerat!

När jag och Isabel kom hem i fredags hade min älskade man ordnat så att hon kom hem till vår fördelsedagspresent och det var en glad unge som upptäckte något nytt i sitt rum:

IMG_20150605_165451

Hennes stortjejsäng!

Vi hade en mysig fredagskväll och lillskruttan var på ett härligt humör så det blev en riktigt härlig kväll, även om Nille fick jubba en del på kvällen..
Isso somnade gott i sin stora säng efter att vi läst en saga och att hon varit lite ledsen över att gå förbi sin trygghetszon – spjälsängen som stod i hallen där uppe.. Stackars Isso, förstod ju inte alls att den nya sängen var till för att sova i och att spjälsängen var ett minne blott! Gullungen..

Dom vår förvåning när jag och Nille vaknade strax efter åtta i lördagsmorse och insåg att vår prinsessa inte hade vaknat.. När jag kom in möttes jag utav en störtglad unge som hade sovit som en prinsessa i sin nya säng!
Det var bara att mysa vidare i vår säng en stund innan frukost och sen var det full rulle.. Det var ju kalasdags!!

Isabel somnade efter lite trugande med maten och jag kunde dra igång att förbereda inför kalaset som drog i gång vid 14!

Och vilket lyckat kalas det blev – alla gästerna kom samtidigt och vi kunde mysa, skratta och bara vara i trädgården för vädret sprack ju faktiskt upp och bjöd på solsken istället för regn och åska som dagen först erbjöd..
Det bjöds på fantastiska presenter och vår lilla prinsessa svävade på små rosa moln!

IMG_20150606_213117 IMG_20150607_184516

Min mamma och  Annieh med familj stannade kvar och käkade pizza och bara var tills våra små gryn var så trötta att det var dags att ta sig i säng och våra sista gäster åkte hemåt!

VI sov som stockar allihopa under den natten och vaknade när klockan var tio över NIO!! Välbehövligt och så skönt och sen var det bara MYS mellan mig och vår lilla prinsessa – Nille jobbade i stort sett hela dagen men vi hade det mysigt ändå! Massor med mys ute när solen sken och på eftermiddagen mös vi inne och Innan middagen kom granntösen över för massa lek och vi fick avsluta helgen med ännu mera mys!

IMG_20150607_105729 IMG_20150607_153559

Nu är det måndag och jobbande är i full gång!

Ha en härlig dag!Kommentera


7 + tre =