Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

40+6

2011-01-08 @ 11:19

Idag är man ju då 40+6 och magen finns där fortfarande. Usch för att behöva gå över tiden. Jag vill inte mer. Funderar på om jag ska åka till förlossningen och tvinga dem att sätta igång mig! Haha det är säkert inte lönt. Tråkigt nog. Så länge mamma och bebis mår bra så kommer jag förmodligen att behöva vara gravid till midsommar. 40+6 kom vår första tös så om denne går över tills imorgon så kommer jag ha gått 41 fulla veckor. Hjälp vad jag är gnällig. Dett är ju ändå sista gången jag någonsin kommer vara gravid, borde man inte vara glad åt att man får några extra dagar med magen då? Hmm det där ska jag nog tänka på lite grann.

Igår va vi hos svärföräldrarna och mitt humör sjönk ju totalt ner i botten för som vanligt skulle ju svärfar tjata och dumma sig så jag nästan flög i taket. Varför det vet jag inte men jag tåler helt enkelt inte att han håller på och dummar sig med mig.  ”näe ni ska köra nu så får ni vända där och där hahahaha” så höll han på hela kvällen igår! Jag va på vippen att gå ut och sätta mig i bilen och be mannen att köra hem NU för jag orkade verkligen inte med det. Han håller nämligen på likadant varje gång vi är där.

Viggo studsar runt som vanligt där inne. Verkar inte som om mitt vräkningskontrakt fungerar på den här lille pojken. Jaja vad gör man. Får helt enkelt bara hålla ut och hoppas att det händer ngt snart. Det värsta är att jag börkjar bli nervös inför förlossningen nu. Jag är rädd att jag inte kommer klara av smärtan, eller att ngt ska gå helt fel så det händer ngt med mig eller Viggo. Usch jag har mardrömmar om det med. Jag vill bara att den här lille pojken kommer ut snart så jag kan slippa vara orolig hela tiden. Dessutom saknar jag att kunna dricka en Red Bull när jag är riktigt trött, eller att ta ett kex med en stor bit Brieost på. Jaja det får bli när allt är färdigt! Oj det vart en massa text idag. Jaja behövde väl skriva av mig lite helt enkelt.



2 kommentarer på inlägget “40+6”

 • mymiracle

  Det är en flicka :) så får hålla tummarna på att hon kommer snart! Såg att du gått över tiden nu, vad segt! Känns som jag inte gör annat än bockar av dagar fram till den 22:e, då hon beräknas komma, men bara tanken på att eventuellt behöva dubbla tiden med ytterligare två veckor får mig att bli mörkrädd alltså! Så trött på det här nu! Klumpig, ont, konstant trött och alla förbannade stretchkläder!

  Känner igen mig i svärfarsgrejen, har en likadan som garvar ihjäl sig åt att säga ”hej svullo” ”hej tjockis” och känna konstant på magen, sist när han sa ”svullo” höll jag på att lappa till honom, där går fasen gränsen, är inte supergulligt direkt…

  Håller tummarna för att din lillkille kommer snart nu!

  KRam!

  2011-01-08 kl 11:35
 • HUSnrNIO

  Hoppas du slipper vänta mkt längre och snart får träffa er lille. Det är ju helt naturligt att vara trött på den stora magen inte minst när man står på 40 veckor! Ha en trevlig lördagkväll.

  2011-01-08 kl 22:41

Kommentera


+ 1 = sex