Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att välja apotek

2011-12-05 @ 17:59

Ja det här med att välja vart man ska köpa sina mediciner idag har blivit både svårt och lätt. I dagsläget kan man köpa receptfria mediciner i varje välsorterad affär. Jag tycker att det är bra. Dessutom har öppettiderna förändras en hel del. Det apoteket jag använder är Cura som finns på Ica maxi. För det första så får man bonus på allt man köper där med icakortet och för det andra har dom bekväma öppettider. Vårt apotek har öppet mellan 9-21 varje dag och för många är det bra. Vissa hinner inte på de ”normala” öppettider. Så på sätt och vis är det ju bra att dom ändrat på reglerna för att sälja mediciner.

Men det är ädnå svårt med tanke på att det idag även finns många ställen på internet där man kan köpa sina mediciner. Vissa är ärliga andra inte. En positiv sak med att man kan handla online är väl att om man har olika recept som man har löpande som tex p-piller så kan man istället för att boka tid till läkare gå in på nätet och beställa istället. Något annat som är bra med att beställa online är ju att man kan köpa olika receptfria värktabletter istället för att behöva åka till apoteket eller mataffären och då kan man även slippa att stå i köer. Vill ni läsa mer om det kan ni göra det på en sida som heter Apotek på nätet.

Min åsikt om det hela är att det är bra att det är bra att monopolet för att sälja medicin är borta, men att köpa online är inget jag skulle göra utan att veta om dom har lagligt stöd.Kommentera


nio − = 1