Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dag 2 – Min första kärlek

2011-01-31 @ 23:51

Jaha ska man komma ihåg detta? Ja vi försöker väl då. Min första kärlek träffade jag när jag var 10 år. Han heter Rickard och va lika gammal som jag. Kommer inte ihåg känslan så jättemycket men det var väl mest att vi va vänner med extra förmåner. Men jag kan nog säga att jga var kär ändå. Om han var det vet jag inte. Vi umgicks i princip varje dag under hela tiden vi var tillsammans, lite mer än 9 månader. Jag träffade den här killen när jag gick på scouterna. Vi blev ganska snart vänner och sen ledde det ena till det andra och vi blev tillsammans, roligt var dock att hans bror alltid med oss när vi umgicks. En återkommande lek var alltid Sanning eller konsekvens och det brukade sluta med att jag pussade på hans bror lika mkt som på min kille. Det var nog pga detta som det tog slut mellan mig och honom. Jag blev nämligen kär i hans bror. Så jag gjorde slut med min kille för att kunna bli ihop med hans bror, men det ville inte hans bror. Så jag var rätt snopen efter det.Kommentera


+ 7 = femton