Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dag 3 omgång 2

2011-08-31 @ 21:05

Så har ytterligare en dag med diet gått 😀 Jag börjar tro att jag kanske klarar detta iaf. Dock har jag fuskat lite idag. Till middag istället för soppan tog jag 2 st majskolvar. Det är iofs grönsaker men jag hade faktiskt smör till dem. Det får man inte. Men jag kände bara att jag behövde det. Dessutom ska jag testa mitt nya spel till Wiiet nu så det jämnar nog ut sig 😀 Hittade Wii active på maxi för 49 kr, normalpriset är 199 så det var ett bra kap 😀 Det är inte det spelet som kräver balansbräda utan ett liknande med en egen PT 😀 Hoppas det funkar som jag vill annars får jag väl göra det ändå. Måste ju träna lite för annars så förtvinar jag mer muskler än fett och det är inte bra. Så dagens matintag ser ut som så:

Frukost:
Sen sådan, 1 tallrik soppa, 1 kiwi och lite vindruvor.
Lunch:
Missades pga en väääldigt gnällig Viggo
Middag:
Oxå sen, 2 majskolvar med tillbehör.

Nu ska jag starta Wiiet och ta reda på hur det här spelet funkar och sen så kör vi ett pass 😀 Släcker bloggen för ikväll. Berättar imorgon hur det gick 😀 Sov gott 😀2 kommentarer på inlägget “Dag 3 omgång 2”

 • Magda

  Du äter för lite! Du måste äta alla måltiderna, jag bli allvarligt oroad annars!
  Din hjärna och dina muskler behöver få i sig mer än så för att orka hålla igång.
  ÄT ALLA MÅLTIDER IMORN ANNARS KOMMER JAG NER OCH STOPPAR SOPPAN I MUNNEN PÅ DIG!

  (Men annars är det ju bra att du orkar med dieten 😉 )

  2011-08-31 kl 21:11
 • jenn

  Vi bor utanför Lund (Genarp heter det, en liten by). Om du har vägarna förbi neråt i Skåne så kan vi gärna ta en fika!
  Tack för svaret kring syskon dilemmat. :)

  2011-08-31 kl 22:03

Kommentera


7 − ett =