Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dagens låt – En låt du vill ska spelas på ditt bröllop

2011-10-31 @ 08:44

Haha, jag har redan haft bröllop. Ett litet sådant i rådhuset med enbart mannens föräldrar som vittnen. Vi hade inga bröllopskläder, ingen tårta och inget annat heller. Det enda jag hade var en brudbukett. Det finns dock en låt jag kan tänka mig att ha om vi någonsin skulle förnya våra löften ”ordentligt” Det är den låt jag och min man har som ”vår låt”. Så dagens låt: Evanecence med Bring me to life

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FSPU0b7fua8[/youtube]

Blir nog inte så mkt mer bloggande idag. Kanske ett inlägg senare i eftermiddag men inte så mkt mer. Ha en fortsatt trevlig dag 😀

 Kommentera


4 × ett =