Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dagens uppdrag!

2012-01-24 @ 15:38

Dagens uppdrag handlar om Roulette och lite black jack, och vad jag tycker om det.

Jag har testat roulette 1 eller 2 gånger. Det var inget för mig. Black jack däremot har jag allid gillat. Jag gillar spänningen med det hela. Iofs så är det ganska spännande med roulette med men det är inte lika hög vinstchans på det som det är på black jack. Jag har alltid gillat att spela, har haft program på datan innan där man kunnat spela gratis. har black jack för pengar en gång men det var inte lika roligt när jag förlorade 😉 Men att spela det på datan eller så det är faktiskt ganska roligt. Men om jag någonsin skulle få för mig att åka till Las Vegas så kanske jag testar roulette med.

images12

Jag är en spelmänniska så förmodligen kommer jag att tetsa det mesta spelen om jag någonsin har tillräckligt med pengar för att spendera dem på ett kasino =) Så vem vet, en dag kanske det är jag som sitter där på en stol i vegas med en stoor hög marker framför mig =DKommentera


2 + = fem