Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Den Lååånga fredagen är äntligen slut =)

2011-04-22 @ 22:24

Bara ca en halvtimme kvar sen är det påskafton 😀 Gud vad jag ska äta godis denna helg. Har faktiskt redan tjuvstartat :) Jag kommer nog att få ett rejält bakslag på vågen på söndag men det är det värt! Alla gånger! Nästa vecka blir det hårdträning. tror jag ska klippa gräset ute en dag i nästa vecka för motionens skull. Dessutom är det ett bra och roligt sätt att bränna lite kalorier.

Hoppas ni alla får en underbar påskafton. Nu tar jag bloggledigt till måndag!

KraamEn kommentar på inlägget “Den Lååånga fredagen är äntligen slut =)”

 • sawiik

  Fy dig att tjuvstarta! 😉 Haha, jag ska nog inte säga nåt. Har svullat nästan varje dag denna veckan då lillebror varit här. Men nästa vecka så blir det nyttiga linjen igen. Då har lillebror åkt hem. Puh.

  Hm, jag kanske med skulle ta bloggpaus till på tisdag?? Har fullt upp fram tills dess. Mm, får se hur läget är imorgon bitti först.

  Svar: Tack för tipset. Verkar som det blir aktuellt med att blanda kåvepenin med fruktpure imorgon då senast ikväll så snörpte Love ihop munnen.

  Tack. Haha, då ligger ni 1 år före oss. Ska ni fira på nåt speciellt sätt? Nåt mer än bara äta ute har vi kommit fram till men inte mer än så. Kanske fixa barnvakt och åka bort 1 natt? 😀

  Oh, yes. Gammal som gatan är man. 😉 Tack, hoppas ni får detsamma.

  Jag kommer inte på nåt bra sätt att förklara hur mitt favvo godis är så jag ska försöka få tag i det imorgon och ta kort. :)
  Geisha kan jag äta lite utav men inte mycket.

  Kramis!

  2011-04-22 kl 23:29

Kommentera


åtta + 8 =