Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Deppig

2011-08-30 @ 16:46

Idag är en deppdag. Jag känner att jag vacklar med allt som har med diet att göra :( Jag känner bara att jag vill inte mer! Vi åt tidigt middag idag och mannen och tjejerna satt och åt potatisgratäng och jag min hemska (Ja den är äckligt hemskt) soppa och en morot. Snacka om att det doftade underbart. Så just nu sitter jag och funderar på om jag kan klara hela denna veckan? Inte ens kaffe får jag dricka, jag är konstant hungrig och min blåsa är lika liten som en 5-öring :( Usch detta är en jobbig omgång.

Jag vet ju att jag måste gå igenom detta för att kunna klara av att gå ner dom kilona jag vill komma ner men just nu är et väääälidgt jobbigt. Jag har svårt för att uttrycka mina känslor. Jag vill i princip bara gråta för tillfället men det går inte. Jag känner mig som ett monster, jag bettede mig rent ut sagt som ett svin igår mot både barnen och min man. Jag kan ju kanske skylla på hormoner eftersom jag ganska nyligen hade mens (slutade igår) Denna gång var den dessutom längre än vanligt. 12 dagar, sist hade jag bara 4 dagar. Ibland undrar jag om jag kanske tagit mig vatten över huvudet med den här dieten. Jag är så sjukt sugen på en macka med köttbullar och rödbetssallad nu så jag tror jag går av på mitten. Jag är glad över att vi inte behöver åka och handla idag för det hade varit döden för mig :( Jag hoppas den här veckan ger bra resultat annars struntar jag i det mer!

Ha en fortsatt trevlig dag 😀En kommentar på inlägget “Deppig”

 • Magda

  Jobbig diet det där. Kanske skulle du behövt iallafall en veckas annan kost emellan.
  Du kan ju köra nästa vecka igen. Vet att du egentligen inte vill ge upp men att det känns kämpigt.

  Heja på nu och bit i, du kommer vara så nöjd på söndag om du klarar det!

  pepp pepp pepp!

  2011-08-30 kl 21:14

Kommentera


+ 8 = sexton