Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Färdig för nu

2011-07-30 @ 21:02

Alla paket har blivit inslagna jag ska strax ta ut fikat ur frysen. Imorgon börjar dagen runt kl 6 och ag har ingen aning om när den slutar. Jag och min vän har en massa att ta igen ang skitsnack och annat roligt, bebisar barn och självklart kläder 😀 Vi är nog lika galna i kläder båda två, visserligen är hon mer för exklusiva märkeskläder som MOLO, Småfolk osv. Jag är mer för HMs kläder och Lindex osv. Dessutom väljer jag att inte köpa barnkläder för mer än jag köper kläder för själv.

Jag har sjukt ont i fötterna men jag har oxå varit ute och gått en del både idag och igår, och imorgon kommer jag väl oxå ha ont i fötterna eftersom jag ska stå upp ganska länge i kyrkan. Jaja det går som det går hehe Bilder och uppdatering kommer imorgon kväll nån gång 😀 Och med respekt för min man kommer jag inte lägga ut nåra bilder där han är med.

Nu ska jag titta på när gubben och min bror spelar lite Wii. Får se om jag kanske snor brosans lur och spelar angry birds istället. Kan inte ha det på min eftersom jag har en windowstelefon. Men jag har hört att om man uppdaterar telefonen till Google Chrome så får man angry birds gratis. Nån som vet ngt om det??? Jaja ha en fortsatt trevlig kväll 😀Kommentera


åtta − = 6