Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Freeeedag!

2011-09-09 @ 07:05

Trodde aldrig jag skulle bry mig om dagarna i veckan igen men här sitter jag och är svinglad över att det är fredag! Dessutom så är solen på väg upp och lyser behagligt in i vårt storarumsfönster. Kan dagen börja bättre? Nja kanske med att jag lyckas komma upp kl 06.00 istället för 06.30 =/ Jaja det får vara jag är iaf uppe, tjejerna äter frukost och jag ska nog försöka få i mig en kopp kaffe tror jag. Idag ska jag faktiskt gå i säng igen när vi kommer hem, jag är så äckligt trött så jag vet inte vart jag ska bli av. Viggo har vaknat 2 ggr inatt. Först en gång precis innan jag gick upp och lade mig igår vid midnatt och sen igen men jag kollade inte klockan då för den gången behövde jag bara ge honom nappen och sen somnade han igen. Sen vaknade han 1 minut innan min klocka ringde och skulle ha mat så det var ju bara att gilla läget. Satte telefonen på snooz så jag inte skulle försöova mig, vilket var bra för jag slocknade medans jag ammade Viggo. Men jag lyckades iaf komma upp i vettig tid. Nu ligger nog Viggo och snarkar ikapp med gubben däruppe hehe.

Idag kommer jag hålla extrakoll på mailen dessutom. Tidsfristen på att annmäla sig för att vara med och testa stolen Be-logic via Smartson gick ut igår. Ska bli intressant att se om jag kom med, men det var nog minst 1000 personer som sökt och det är bara 10 st som får vara med så chansen är nog liten. Dessutom har jag en historia av att ha otur med sånt här. Fast man ska nog inte vara pessimistisk, men iofs är jag det blir jag bara mer glad om jag kommer med 😀 Nä nu kaffe tror jag 😀 Ha en fortsatt trevlig dag 😀Kommentera


+ 6 = sju