Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Glömde visst

2011-08-31 @ 11:05

Jag glömde totalt att uppdatera gårdagens dietdag, fy på mig. Men jag var väldigt trött igår så det måste berott på det =/

Hursomhelst. Här kommer gårdagens matintag:

Frukost:
Sov över frukosten
Lunch:
1 tallrik soppa, 2 morötter
Middag:
1 tallrik soppa, 1 morot

Lite dåligt med matintaget igår men jag var äckligt deppig igår och det är jag faktiskt idag med. Tror jag började på dieten lite för tidigt igen. Nästa gång kommer jag göra en längre paus, på en vecka ca. Annars kommer jag inte orka tror jag. Jag är konstant hungrig och mitt humör är i botten. Jag blir irriterad för inget och jag skriker och gapar hela tiden. Usch denna diet tar fram mina sämsta sidor tror jag.

Nu ska vi strax iväg och handla. Barnen är hemma idag med eftersom dom båda hade feber igår igen. Förhoppningsvis så är dom feberfria idag. Kollade imorse och då var det lugnt. Dessutom är folk väääldigt sega på att betala när dom vunnit mina auktioner på tradera vilket gör mig ännu mer irriterad!

Usch nej det var ett gnällinlägg detta :( Men jag kände att jag behövde det tror jag. Ska pilla lite med blocket om en stund med för jag ska sälja Viggos vagn. Vi måste ha en mindre för vi får inte plats med den vi har nu egentligen. Dessutom behöver vi inte liggdelen och då är det onödigt att ha kvar den.

Nä nu får jag börja leta lite kläder till tjejerna och kolla Viggos blöja innan vi ska iväg. Ha en fortsatt trevlig dag 😀Kommentera


7 × tre =