Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

God förmiddag!

2011-04-25 @ 08:54

Nu är bloggpausen över! Jag har hållt mig borta härifrån tillräckligt länge nu tycker jag hehe. Påskhelgen har väl varit sådär, barnen har inte skött sig exemplariskt med dom har skött sig lite iaf. På påskafton var vi hos svärisarna och där fick tjejerna leta påskägg, och dom åt så mkt så dom inte orkade mat sen, till mitt och mannens förttret. För när vi sen skulle hem så gnällde båda på att dom var hungriga. Jaja tänkte vi bara. Viggo hade en jobbig lördag iaf. Han sov knappt något alls. För så fort han äntligen hade somnat så var det hela tiden någon som väckte honom. Sen trodde vi ju att han skulle somna i bilen på vägen hem. Inte då. Då hade han lagt av en så blöja så det droppade igenom totalt. Så jag fick tvätta Viggo, kläder och tyget till babyskyddet. Tack och lov gick alla fläckar bort! Vanish funkar för oss om vi lägger kläderna i blöt i handfatet och sen sköljer kläderna innan vi tvättar dom ordentligt i tvättmaskinen. Jag vågar inte använda Vanish i tvättmaskinen igen efter att den förstörde nästan alla våra kläder i strl 56 :( Men i handfatet funkar det :)

Igår var vi iväg en sväng till havet och tjejerna (och jag) doppade fötterna i havet, det var riktigt kallt. Men om ett par veckor så ska vi bada i havet minsann 😀 Viggo tyckte nog om havet för han spärrade upp ögonen och lyssnade väldigt mycket på ljudet av vågorna. Så gulligt att se.

Jag får bara hoppas att jag hinner bli fit för beachen för förra veckan var hemsk. Vågen visade + 2 kg när jag ställde mig på den igår. Fy för påsken haha, det blev en hel del onyttigt och en maaassa godis 😉 Denna vecka blir det hårdträning. Min utmaning denna vecka blir att testa på en ny form av träning. Så jag ska klippa lite gräs och jag ska ge mig ut på cykeln. Nu när Viggo är nöjd längre stunder så vågar jag mig ut med cykeln, så länge vädret håller i sig dvs.

Nu ska jag dricka en stoor kopp kaffe och sen blir det förmodligen lite städning. Vi har haft städförbud över påskhelgen enbart för att kunna vara som en familj. Sen ska vi vara ute förmodligen hela dagen. Ha en fortsatt trevlig dag alla där ute!

KraamKommentera


7 × = femtio sex