Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

God morgon

2010-11-30 @ 08:52

Nja god kan jag nog inte kalla den. Trött snuvig och så är det -15 utanför köksfönstret. Brrr så idag blir det att bylta på sig en massa kläder så man inte fryser när barnen ska till dagis. Idag önskar jag att jag hade haft strumpbyxor till mina barn och till mig själv men icke. Sånt tror inte Malin på, haha vad korkad man kan vara ibland. Så idag ska det inhandlas strumpbyxor till barnen och tights till mig så jag slipper frysa låren av mig när jag står och väntar på bussen. Hoppas bara att mannen kommer hem tidigt idag så man hinner handla ngt kommer inte iväg själv vilket fall som helst. Vem orkar sitta på en buss med en massa kassar? Nej tack det får vara tills mannen kommer hem. Nä idag blir det att ta hand om monsterdisken i köket, Har inte orkat med mina hemska foglossningar och förkylning och allt vad det heter innan. Bara hoppas att jag kan stå upp tillräckligt länge idag så jag hinner med disken.

Jaja det va en del att skriva, men så har jag inte skrivit på ett tag heller. Har inte orkat.
Hoppas alla får en fin dag, här kommer nog solen lysa idag så lite positivt är det idag iaf.En kommentar på inlägget “God morgon”

  • missminim

    Uscha vad kallt det är och kallare ska det bli. Så du gör nog rätt i att införskaffa strumbyxor och tights. Jag ska nog ha dubbla tights imorgon :)

    Svar: Tack för peppningen, det behövs :) Jag ska testa på dag 18, halvtid idag, men kanske tjuvtestar innan, beror lite på hur det känns.

    2010-11-30 kl 21:09

Kommentera


två + 9 =