Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

God morgon i solen =)

2011-03-28 @ 07:14

Jepp här skiner solen så det står härliga till! Jag älskar våren. Idag är det dags för öppna förskolan och jag ska även få till lite städning. Jag har redan hängt upp en maskin tvätt och tvättar en till så jag känner mig ganska nöjd. Idag ska jag även ta itu ordentligt med min träning. Känner att jag kommit av mig lite i den. Det märktes om inte annat när jag ställde mig på vågen igår. +2.2kg sen förra veckan. Fy på mig. Nu är det slut med massa onyttigt, nu måste jag bruka allvar annars kommer jag inte att nå mitt mål :(

Imorgon är det dags för Bvc med Viggo och nästa månad är det även dags för Emma. Hu hon ska ha sin 6års-vaccination, jag bävar. Det är ju helt ok när dom är små men nu när hon är mer medveten så känns det hemskt. Funderar på om jag ska köpa emlaplåster till henne så hon slipper smärtan. Mannen tycker inte vi ska men jag vet inte. Hon är en väldigt känslig madam.

På onsdag är det dags för första mötet med föräldragruppen. Jag är jättenyfiken på vad det är för föräldrar med. Och på måndag är det äntligen dags för mitt återbesök hos Mvc. Då ska jag även sätta in en spiral. Inga fler bebisar här inte! Enda kruxet med denna spiral är att den kostar 1000 pix. Men men vad gör man, den skyddar i 5 år så det tjänar man in ganska snabbt med tanke på vad barn kostar hehe.

Oj det blev en massa text idag tror jag saknat bloggen lite faktiskt. Känns skönt att få släppa ut lite igen. Med tanke på det här med vårdepritioner osv. Jag är expert på att få dem. Hur är det med er andra? Får ni vårdepritioner?

Nä nu ska jag slurpa i mig mitt kaffe och sen ska det lämnas barn på dagis. Hoppas alla får en fin dag i solen.

Peace out!3 kommentarer på inlägget “God morgon i solen =)”

 • Magda

  Jag älskar våren, min bästa årstid:)Det blir ljusare o varmare o jag fyller år, hihi. November är en trög månad tycker jag bara massa mörker…

  2011-03-28 kl 7:25
 • Deer

  Solen skiner hör med men det har kommit snö under natten… Sjukt störande!

  2011-03-28 kl 7:26
 • gopplan

  Nej, på våren brukar jag inte bli deprimerad. Då är det värre med hösten och det är grått och ruggigt. Visserligen är det grått och ruggigt nu med, en vi har ju hopp om sol och värme snart:-)

  Svar: Ja det är sjukt irriterande med sommartid. Det är så svårt att vända på dygnet ändå, så då behöver de inte komma och förvärra det för oss.

  2011-03-29 kl 17:56

Kommentera


× nio = 63