Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

God morgon mina vänner.

2011-09-30 @ 07:07

Ärtsoppan står tjock utanför fönstret. Jag avskyr dimma om jag ska vara ärlig. Man ser ju knappt något alls. Jag är glad att vi inte ska ta bussen idag.

S8001685

S8001684

Dimmigt värre =/

Idag ska Sandra äntligen fotograferas. Förra veckan sköt dom på det eftersom tiden var halv 2 och då sover tydligen dom små barnen. Dessutom slutar sandra kl 13 så det hade inte gått alls. Så nu ska jag dricka en kopp kaffe och fixa med Sandras hår inför fotograferingen. Ha en fortsatt trevlig dag 😀En kommentar på inlägget “God morgon mina vänner.”

  • gopplan

    Klart hon ska vara fin i håret på fotograferingen:-)
    JB pratar inte svenska än så han pratar bara franska med Helgot och jag pratar bara svenska när jag är ensam med honom, men när vi umgås alla tre pratar vi franska oss emellan. Helgot hör så mycket svenska ändå hela dagarna.

    2011-09-30 kl 8:48

Kommentera


fem − 2 =