Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Har velat fram och tillbaka länge…

2012-03-03 @ 21:30

Men nu har jag bestämt mig. Jag byter blggportal till vimedbarn. Jag känner att jag inte faller in under minbebis längre. Hur mkt jag än vill så är Viggo ingen bebis längre. Jag har bara lite smått strul med vissa saker som tex att importra mina inlägg härifrån osv. Men det håller på att lösas det med. Pratat med supporten så jag ska få hjälp. Så just nu är min blogg ganska så tråkig där men ni som läser min blogg här får gärna följa med mig till min nya =) Länk till den nya bloggen finns —>HÄR<—

Hoppas vi ses där =) När jag fått löst allt med min andra blogg så kommer jag att radera denna bloggen. Kommer att ge er heads’up innan jag raderar den igen. Jag vill passa på att tacka alla er som följt mig och min familj i glädje och sorg här.

Så jag hoppas vi ses på Vimedbarn! ♥♥♥Kommentera


× fyra = 36