Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hektiskt eftermiddag/kväll

2012-01-17 @ 19:32

Det har varit en välidgt ”flängig” eftermiddag och kväll hos oss. Hämtade tjejerna vid 1 som valigt sen iväg för att handla det som behövdes till middagen. Mellanlanda hemma för en kisspaus och sen iväg till Bvc för 1-årskontroll och sprutor. Det gick väl ganska bra, jag hade nog mer ont än Viggo 😉 Det blev även en viktcheck(igen) och koll på längden.

Så här ser det ut nu:
Vikt: 12340 +90g
Längd: 80,5cm

Och detta har han vuxit på 1 vecka! det är inte klokt. Jag tror han är inne i en växperiod. 1 cm på 1 vecka och nästan 100g. Det är mammas stora kille det =) Läkarenvar jättebra. Trevlig och frågade mig om det var något jag undrade över osv. Han kollade även så allt var som det skulle och på den plats det skulle vilket jag är jättenöjd med. Men lite fundersam blev jag faktiskt med tanke på att hans första fråga till mig var hur långa jag och M är. Men det förstod jag sen varför eftersom Viggo tydligen ligger 1½ steg över ”normalkurvan” i längden. Så för vår längd är han ”normalt lång”. Sen blev det sprutor och han skrek väl i ungefär 1 minut sen var det över. Tack och lov för att dom glömmer det så fort. Jag däremot kommer att komma ihåg det föralltid! Jag var skakig hela vägen hem =( 

Hursomhelst, efter det åkte vi hem oxh gjorde middag, sen kom jag på att vi måste ju ha ”dagisvantar” till Viggo (Ja det heter så fortfarande!) så iväg igen och leta runt. Först LIDL, HM och Åhlens här i Ängelholm, hittade inga som passade, så vi for iväg till Familia och in på HM där och hittade inga som passade så jag gick in på Kappahl och där hittade jag ett par som både passar och var billiga =) Så nu har vi vantar till Viggo iaf. Blev en hel del körande och vi var inte hemma fören klockan var runt 7 men det var det värt iaf. Så in och byta runt på barnens kläder till pyjamasar och nu ligger alla tre som klubbade sälar =) Så nu blir det egentid med en kopp kaffe och kolla runt lite på datan. Håller på att försöka sälja av vårt 16-bitars nintendo. Eftersom vi aldrig spelar det ändå så kan någon anna få bättre nytta av det än att det står och samlar damm i en gaderob. Någon som är intresserad så hör av er =)

Nä nu blir det kaffe!Kommentera


7 × ett =