Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hemma och ont i ryggen.

2011-09-28 @ 21:18

Haft ett väldigt givande möte på skolan och även tagit på mig att vara klassrepresentant för förskoleklassen. Ska bli riktigt kul att vara med och annordna olika aktiviteter osv. Dock så fick jag en ganska låg stol så när jag hade kommit ner till busshållsplatsen så hade jag  jävligt ont i ryggen. Kommer hem och pratar med gubben om det och så fick jag lägga mig på yoga mattan på golvet, han tryckte lite här och där och vips så var smärtan borta 😀 Jag är så nöjd men min privata massör! Vill ni låna så hojta 😉 Nä skoja bara! Han är bara min och jag delar inte med mig 😀

Så nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen pilla lite med mitt projekt som jag håller på med. Jag kommer ev lägga ett lösenordskyddat inlägg om den saken senare och om ni i så fall vill läsa om det så får ni maila mig och fråga efter lösenordet 😀 Men jag vet inte om jag ska publicera det än eller om jag ska vänta tills jag är helt 100 på att det blir något av det. Vissa projekt jag påbörjat har bara runnit ut i sanden. Jaja vi ser hur det går. Nu låter det som om att kaffebryggaren är färdig så jag ska ta mig ut i köket och ta en härlig kopp kaffe. Jag vet, jag vet. Det är inte bra att dricka kaffe på kvällen, men jag somnar vilket fall som helst så för mig spelar det inge roll när jag dricker kaffe. Nu stänger jag bloggen för ikväll. Sov gott alla där ute 😀Kommentera


nio + = 14