Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Inte så konstigt…

2011-08-31 @ 11:52

Nej det är verkligen inte konstigt att Viggo har varit ledsen och gnällig dom senaste dagarna. Tittade i hans mun innan och kände med fingrarna, jag fick en chock. Alla 4 framtänderna kommer på samma gång!!! Tre har nästan brutit igenom helt och den 4e är på g. Dvs att om 1 vecka eller så kommer min son att ha 7 tänder. Och han är inte ens 8 månader än!!! Min duktiga lilla prins. Det är mest kvällar han är gnällig fakiskt. Feber har han med och lös mage. Jag förstår att han har ont om alla ska komma på samma gång.

Jag sitter just nu och funderar på om det kanske börjar bli dags att sluta amma, vill ju inte riskera att han biter till ordentligt 😉 Han har bitit ett par ggr men det har inte gjort så ont. Nu när han får hela munnen full så är man liite orolig faktiskt. Ammningen är iofs ganska skön för mig eftersom jag har svårt att komma upp tidigt. Ska jag sluta amma betyder det att jag måste gå upp på morgonen och göra flaska, dvs gå ur sängen ner för trappan göra flaskan gå upp igen och lägga mig och mata Viggo. Ammar jag behöver jag bara flytta över honom till vår säng ta fram tutten och lägga till honom sen sover vi ikapp under matningen 😉 Så frågan är, ska jag fortsätta vara ”lat” och hoppas att han inte biter mig eller ska jag börja gå upp och göra flaska? Hmm det lutar åt att vara lat 😉 Nä men det är mest att jag känner att jag inte är redo att sluta amma än. Får se hur det går med detta nu.

Vi har fortfarande inte kommit iväg, ngt skrapar på bilen så gubben är ute och pillar med det nu. Hoppas det inte är ngt allvarligt så vi kan komma iväg till affären, behöver lite till min diet och viggos välling är nästan slut. Sen ska ju resten av familjen ha mat med. Viggo vet jag inte, blir nog en burk tror jag och dom andra får hjälpas åt att hitta på ngt. Nä gå ut och kolla och han är färdig kanske? Ha en fortsatt trevlig dag 😀En kommentar på inlägget “Inte så konstigt…”

  • zandras

    Liam får oxå sina 4 tänder nu samtidigt. Galet. Förståelse för dessa jobbiga veckor som varit. Småbarna, tänk vad dom får gå igenom. Tur man glömmer :)

    2011-08-31 kl 11:56

Kommentera


− två = 4