Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nedräkning.

2011-07-30 @ 14:44

Nu är det Lite mindre än ett dygn kvar tills det ska hållas dop. Planeringen är klar. Vi åker upp till kyrkan runt kl 8 så vi hinner att ställa i ordning allt i församlingshemmet innan alla gäster kommer. Kaffe ska kokas och vatten med, saft ska göras och fikan ska tas ut ur frysen. De sista paketen är fixade och barnens kläder är fixade och matchade. Viggos kläder är matchade enda ner till nappen 😉 Haha jag avskyr att ha omatchande kläder på mina barn.

Jag ska även träffa min bästa vän som jag inte träffat sen mars i år 😀 Hon ska ha bebis i september så det ska bli roligt att få se bebismagen. Nu ska jag städa vidare, hann inte med det sista igår så det får göras nu. Min bror och hans tjej kommer ikväll oxå så får se om jag hinner få iväg ett inlägg då med. Ha en fortsatt trevlig dag 😀En kommentar på inlägget “Nedräkning.”

  • sawiik

    Hoppas dopet går bra imorgon! :)

    Ja, det måste vara att vi äger vårt hus & har lån som är skillnad. En gång skulle vi betala 21 000 kr. Lär nog bli något sådant till vintern igen. Det stora lånet ligger ju på 8500 kr och mellanlånet på 3500 kr. Sen el, telefon, bredband, vatten, sophämtning, ica lån (muren bl a) eon, bensin som kommer till. Blir tajt och ibland undrar jag om det verkligen är värt att lägga så mycket pengar på ett hus som ändå aldrig blir klart. Man kan ju göra roligare saker som att resa osv! :)

    2011-07-30 kl 16:59

Kommentera


nio + = 17