Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu ska här fixas Dop!

2011-04-26 @ 20:25

Jajamen, nu ska det planeras i massor. Jag har varit och köpt inbjudningskorten idag och spikat datum. Den 19 juni kl 10.00 blir det dop i Barkåkra kyrka! Efter det så har jag församlingshemmet bokat hela dagen! Underbart måste jag säga faktiskt! Vi hade inte fått plats hemma hos oss! Håll nu tummarna för att vi får fint väder 😀

Nu är det strax house! Sen blir det sängen! Jag är sååå trött nu, varit uppe sen lite innan halv 7 imorse. Ha en fortsatt trevlig kväll!

KraamEn kommentar på inlägget “Nu ska här fixas Dop!”

 • sawiik

  Härligt att ha det spikat. :) Vi håller på nu och försöker boka in allt vi har framför oss. Men tyvörr hinner man ju inte prata så mycket så vi får typ ta en sak i taget. Imorgon ska vi satsa på att få lite shopping gjord. Bl a solskydd till biorummet, solskydd till vagnen och storhandling av mat. Har faktiskt hunnit börja skriva en mat lista. :)

  Vad jobbigt när man mår så dåligt som du skrev om i förra inlägget. Jag kan också ha såna depp dagar. Och har ofta känslan av att vara en kass mamma som bara gnäller och tjurar. Men jag har pratat om det med Janne så han har lovat mig att försöka hjälpa mig så jag kan koppla av mer. :)

  Redan skrivit en del men nu kommer lite svar också. 😉 Din tur att ha kaffet redo!

  Vad skoj att du med gillar Gbg. Jag har all släkt på mammas sida där. Men träffar dem sällan. När vi åker ner träffar vi bara Arne och Mattias, ibland mamma men nu mådde hon inte bra så vi skippade det.

  Mm, om man får presenter och att de man känner grattar en. Mina 2 bästa kompisar har inte sagt nåt alls medans mina nya mammakompisar har grattat. Har bara fått present av Janne men den väger upp det för den var så bra! 😀

  Knappt så jag vågar säga vad jag gick upp, haha. Endast 200 gram. Hur jag lyckades med det vet jag inte för jag har ätit onyttigt. Men turen kanske är på min sida nu? 😀 De 2 kg kommer rinna av dig garanterat!

  Behövde inte ge med fruktpurè. Lyckades få i han de sista doserna utan problem. :) Janne är inte heller romantisk men han gillar att äta. 😉

  har glömt kolla namnet på mitt favvo godis men ska försöka koma ihåg det imorgon.

  Ja, det hoppas jag med. Love behöver en paus från all sjukdom och få vara frisk ett tag. Janne är inget bättre så imorgon ska han ringa vårdcentralen och se om han kan få en tid. Kan vara halsfluss. :(

  Mini B&J kostade 25 kr på Willys. Vet inte om det finns i andra affärer. Har inte sett på Ica i alla fall. Jag ska hålla utkik och se om jag kan hitta fler smaker så jag kan skölja ur dem och ha i Loves leksaks kök sen. :)

  Nja, Love är ganska gnällig och hade 38,3 i temp tidigare ikväll så det blev alvedon igen. På barnmottagningen sa hon att man inte behövde ge när de hade så låg feber men eftersom han var så ledsen och inte ville äta så fick det bli så. En stund efter alvedonen så åt han välling. Så kanske han har ont i halsen?

  Dessutom är han antingen super torr om kinderna eller så har han bränt sig i solen för han är röd om kinderna, ena örat och på nästippen. Har smort med försvarets hudsalva.

  Hoppas du orkat läsa allt. 😉 Kram!

  2011-04-26 kl 23:48

Kommentera


5 × två =