Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ny header och lite framsteg

2011-12-03 @ 18:01

vill tacka Linnea så jättemycket för hennes tålamod med mig när hon har hjälpt mig med ny header. Men nu har jag äntligen blivit nöjd. Och jag är jättenöjd! Så nu är bloggens design färdig tills det är dags att hotta (kasta) ut julen igen i mitten på januari =) Då får vi se om jag går tillbaka till den gamla igen eller om jag kanske förnyar mig lite till =)

Vill ni kolla in hennes blogg hittar ni den här…

Idag har det oxå varit klent med inlägg men vi har haft lite strul med internetet sen dom stängde av strömmen igår, förhoppningsvis bättrar det sig snart. Det har hänt en del idag =) Viggo har tidigare enbart ställt sig upp på knä i sängen men idag så ställde han sig upp helt! Han var överlycklig och skrattade i massor när jag sa att han var duktig. Nu dröjer det inte länge innan han börjar gå med.

Hade jag tänkt på att köpa batterier så hade jag ju självklart filmat hela händelsen men det har jag ju inte =/ Så jag får försöka filma det imorgon. Ska ändå köpa batterier imorgon då vi ska ha 6-årskalas här och jag vill ju ha lite minnesbilder från det med. Blir även lite bildregn på Emma från nyfödd till idag och även nån bild på mig när jag var blond! Jepp jag har lyckats hitta dom bilderna, bara ett par st men ändå. Så nu finns det alltså bildbevis på att ag har varit blond hehe. Jag ser hemsk ut eftersom halva håret är utväxt men det bjuder jag på hehe.

Ikväll blir det så mycket bättre och 1 bytta glass till. Var och hämtade vaniljvarianten innan idag så det ska bli intressant. Har aldrig smakat varken tranbär eller aceroliabär. Så det ska bli roligt.

Nä nu ska jag ta och lägga Viggo innan han blir hysterisk här. Vi hörs igen senare, om internetet fungerar sen. Ha det så bra så länge =)En kommentar på inlägget “Ny header och lite framsteg”

  • Andreas

    Kan rekommendera tranbär som lär ha många fina egenskaper :)

    2011-12-04 kl 10:15

Kommentera


ett − = 0