Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ny kompis och litet irritationsmoment

2012-02-25 @ 07:59

Glömde ju berätta att Viggo fick en ny kompis igår när jag var hos Sanna.

image

Jag kallar honom Elliott, men när Viggo är stor nog får han själv ge den ett namn. Köpte denna till Sannas son innan han föddes men han tar den inte så då tyckte vi att det var onödigt att den bara låg och samla damm. Så han följde med mig hem igår och Viggo blev faktiskt lite smått förvirrad först. ”Va har jag 2?” typ.

Så till irritationsmomentet. En sak är iaf säker! Jag köper ALDRIG en bh på HM igen!

image

Vet inte om det syns men byglarna har hoppat ur tyget. Har tvättat den 3 ggr och det blev såhär :-( Om ni undrar vad det svarta är så är det M som med min tillåtelse försökte laga den. Det gick inte som ni ser…

Nu ska jag dricka kaffe och ge mina tjejer frukost. Återkommer med vikt och bmi check senare. Ha det bra så hörs vi snart igen!En kommentar på inlägget “Ny kompis och litet irritationsmoment”

  • Amanda

    Det där är så typiskt..
    Så irriterande!
    Har hänt mig många gånger också… Skaver satan om man inte upptäcker det..

    2012-02-27 kl 22:42

Kommentera


fyra × = 4