Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Om

Ja vad ska man skriva här då?

Jag är en ung mamma, fick mitt första barn som 19-åring. Jag är idag 25 år och stolt 3-barnsmamma. Mina barn är mitt allt.När jag inte tar hand om barnen ligger mitt intresse i film och olika serier och även datorn såklart. Facebookar och bloggar nästan dagligen.

Lite om mina barn:

Emma:

Född den 4e december 2005. Hon kom 6 dagar efter BF och hon var en skatt väl värd att vänta på. Hon är världens gosigaste tjej och vill gärna sitta och mysa i soffan, nära nära. Skolan klarar hon galant och ibland undrar jag om hon inte är liite före sina jämnåriga klasskompisar i vissa saker. Hon älskar rosa och Hello Kitty är en stor favorit för henne. Om hon fick skulle nog alla hennes kläder vara med Hello Kitty. Emma har alltid varit den försiktiga typen och gör helst inte saker hon vet att hon inte klarar av. att lära sig gå var det läskigaste hon visste som liten därför gick hon inte innan hon var 18 månader.

Sandra:

Född den 8 november 2006. Denna lilla tjej ville inte vänta till BF utan bestämde sig för att titta ut 4 dagar innan. Sandra föddes ungefär 11 månader efter sin syster vilket har gett dem väldigt mycket tid med varandra. Jämnfört med sin syster har Sandra dock alltid varit tidig med det mesta hon gjort. Tex så gick hon när hon var 8 månader. Utöver det så är hon mer pojke än flicka och ska testa allt hon både får och inte får. Hon har alltid varit den modiga av systrarna. Sandras favoritfärger är gult och grönt.

Viggo:

Född januari 2011. Ja det finns inte så mkt att skriva om honom än men jag ska ge er det jag vet än så länge. Viggo valde att titta ut sent precis som Emma. Dock var han hela 11 dagar sen. Han bestämde sig helt enkelt för att vänta tills pappa fyllde år med att titta ut. Vilket är en ganska komisk grej egentligen. Viggo är vårt 3:e barn, född på pappas födelsedag. Ms far fick även han sitt 3:e barn på sin födelsedag. Sammanträffande? Förmodligen. Utöver det är Viggo en väldigt glad och nöjd liten kille. Det är sällan han är ledsen men när han är det så är han verkligen ledsen. Han nöjer sig med det lilla och kan leka med en tom petflaska hur länge som helst. Men favoriterna är systrarna. Särskilt när dom ”kryper” med honom på golvet. Då skrattar han så han nästan kiknar.