Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Paket och loppisfynd =)

2011-06-30 @ 16:21

Idag har vi varit på Loppis i hasslarp. Vi åkte igenom hasslarp på vägen hem och då såg gubben en skylt om loppis och vi valde att åka dit och titta 😀 När vi kom dit hittade jag en en låda direkt som jag skulle rota igenom 😉 Barnleksaker. Tyvärr fanns inga kläder. Jag hittade en del saker. Hittade även ett par stövlar som Viggo kan ha till vintern när han börjar på dagis 😀

DSC00177

 

 

 

 

 

 

 

DSC00179

 

 

 

 

 

 

 

Fint eller hur :) Ska bara tvätta av leksakerna sen är det fritt fram för Viggo att leka med det 😉 Och ja jag kom på vad trollet hette. Ett Dam-troll det hittade jag oxå på loppisen 😀

När vi hämtat tjejerna och handlat lite så åkte vi hem igen. I brevlådan låg ett paket från Go’boken till Viggo :)

DSC00183

 

 

 

 

 

 

 

I det fanns:

DSC00184

 

 

 

 

 

 

 

Två jättefina böcker och två solskärmar till bilen. Perfekt ni när det är sommar 😀

Sen tänkte jag att jag slänger in ett par bilder från häromdan på hur tjejern såg ut efter en eftermiddag i poolen

DSC00150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma

DSC00151

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och Sandra

Nu ska jag strax börja med maten. Idag blir det kokt korv till middag. Ska se om det går att sitta ute och äta idag, tveksamt dock eftersom det har börjat blåsa en massa och molnen hopar sig :( Nä jag tror vi stannar inne och äter idag.

Ha en fortsatt trevlig dag 😀Kommentera


− sju = 2