Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Resultat Vecka 5

2011-04-17 @ 10:08

I morse när jag ställde mig på vågen var jag glatt överraskad :) -1,1 kg på en vecka!  Så stolt över mig själv faktiskt. Dock verkar jag ha kommit efter med träningen, jaja jag får försöka ta itu med det ordentligt nu!

Imorgon börjar påsklovet så nu ska barnen vara hemma en heeel vecka, ja det ska bli intressant att se vad vi ska hitta på för ngt. Ska se om vi kanske kan få en lite resa till Ullared för lite underbar Shopping, har hittat underbara klänningar som jag ska köpa till tjejerna.

2 dagar kvar på tävlingen på bussen, passa på att rösta nu, just nu ligger den rosa i topp med flest röster, får se vilken det blir som vinner :) Här finns tävlingen.

Nu ska jag fixa lite disk tror jag! Ha en fortsatt trevlig söndag :)

KraamEn kommentar på inlägget “Resultat Vecka 5”

 • sawiik

  Duktiga du!!! Jag ska väga mig imorgon, får se domen då. 😉 Ullared vill jag också åka till. Får se om vi hinner med det när Janne blir pappaledig. Kommer alltid vara ledig tisdagar så kan vara skönt att åka då. :)

  Sv: Jag vill inte skriva kommentaren här men jag mejlar den senare. den är för grov tycker jag för att skriva här.

  Blåbärskakan var jättegod. Blåbär skulle man äta oftare men blir lite dyrt att jämt köpa fryst. Jag passar ofta på att köpa när det är billigt!

  Tack, jag blir gärna din personliga ”headermaker”. 😀 Jag ska försöka fixa en ny ikväll. Ska göra en till Louise (bananskalet_91) också. Och så kan jag göra fler imorgon. Har idèer nu. :)

  Jag mejlar min adress men inte för att jag vill ha något men så har du ju den ifall du vill ge nåt. Men absolut inte något stort!! Jag gör detta för jag tycker det är kul. Att ta betalt känns dumt för min del.

  hoppas du får en skön söndag kväll! kram

  2011-04-17 kl 16:35

Kommentera


3 × = femton