Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Så var året snart slut =)

2011-12-31 @ 13:37

Det har varit ett hektiskt år med en massa bebisbajs och en massa underbara händelser. Jag är så glad att vi valde att skaffa ett barn till. Mina barn är det mest underbara jag har och ingen kommer någonsin att få mig att känna annorlunda.

Jag undrar hur 2012 kommer att se ut för mig och mina barn. Förhoppningsvis kommer allt att ordna sig till det bättre för oss och att jag kommer att komma ut starkare på andra sidan.

Ikväll blir det potatisgratäng och rökt skinka till middag. Gottebord blir det oxå med lösgodis, chips och ostbågar. Och så har vi ju självklart köpt en flaska magnum cider att skåla med, ingen sprit i vårt hus. Blir inga raketer dock utom dom som min bror och hans tjej tar med sig. Jag tycker det är onödigt att slösa pengar på ngt som ändå bara brinner upp. Då kan jag lika gärna tända fyr på pengarna direkt istället. Vi kommer få se så mkt fyrverkerier ändå eftersom det är öppet överallt härute så ser vi ju raketer från alla håll. Så vi blir ju inte utan iaf.

071231 Lindholmspiren

I år vet jag inte om barnen ska stanna uppe till midnatt eller inte. Dom var ganska gnälliga igår kväll och då gick dom i säng vid halv 8 så vi får se, mannen har ju lite att säga till om med.

Nej nu måste jag börja förbereda för middagen. Barnens står redan i ugnen, eftersom Sandra ska ha laktosfritt så gjorde vi en lite större som alla 3 barnen får dela på. Vi vuxna kommer äta lite senare eftersom det blir alldeles för trångt vid bordet annars.

Ska försöka att skicka iväg ett inlägg senare ikväll med. Ha det så bra så länge =)

 Kommentera


6 × ett =