Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sådär…

2011-11-17 @ 21:24

Nu har vi sett sista delen av Harry Potter och dösrelikerna. Jag gillar den men det är inte den bästa. Det kan jag säga ärligt. Dom första 3 filmerna var bättre. Men, den var ändå bra. Nånstans mitt emellan hamnar den nog. Dock är jag glad att vissa frågetecken och vissa saker jag misstänkte fick svar men jag säger inte för mkt med tanke på att jag inte vet hur många som sett den. Jag är lite ledsen dock eftersom jag vet att det inte kommer att komma fler filmer och Harry potter och hans vänner. Men jag ska köpa den sista delen och sen har vi alla i serien så när jag känner mig lite nostalgisk så kan jag ta fram dem och ha lite filmmarathon med Harry Potter =) Jag skickar med trailern för de sista två filmerna, visserligen har väl dom flesta sett dem redan men jag gör det ändå =P Enjoy =)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE&feature=fvsr[/youtube]

Filmen får iaf 3/5. Alltså medelbetyg.

Ska snart hoppa i säng tror jag. Jag är svintrött och jag behöver sova. Skickar med ett par bilder på mig och Viggo från innan idag när vi myste lite i soffan.

S8002083

 S8002082

♥♥♥ Kärlek ♥♥♥

Jag kommer sakna dom stunderna sen när han blir äldre och inte vill sitta hos mamma och mysa mer =(

Imorgon är det fredag. Ska bli både skönt och jobbigt med helg. Skönt eftersom jag kan sova minst 2 timmar längre än vanligt på morgonen, jobbigt eftersom vi kommer ha barnen hemma hela dagarna och Sandra får en tendens att börja klättra på väggarna efter en dag hemma. Det kan bli lite jobbigt då =( Jaja vi får se vad helgen ger oss. Lördag blir det kalas för Emma igen och jag tror hon längtar riktigt mycket efter det. Eftersom det är hennes bästa vän som håller kalaset så är det ju lite extra speciellt =)

Nä nu stänger jag bloggen för ikväll. Sitter nog upp en timme till eller så men sen är det sängen som gäller! Sov gott alla där ute!

 En kommentar på inlägget “Sådär…”

  • underbaraunge

    Vilka söta bilder på dej å Viggo, såg ut som om ni hade det supermysigt :)

    2011-11-18 kl 0:11

Kommentera


× två = 2