Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Snart nyår.

2011-12-28 @ 19:59

Och jag sitter och funderar på om jag ska försöka att ge mig på en återblick på det gångna året. Men jag är inte säker på om jag orkar. Har fortfarande svårt att lägga upp bilder och film och det blir en ganska tråkig årskrönika uten bilder och kanske en film eller två. Får tänka på det ett tag till. Har ju till lördag kl 23:59 på mig att publicera =P

Idag har vi haft en ganska så ”normal” dag. Sandra är på sitt mest underbara humör som vanligt (sarkasm) jag är så glad för att vi fick tiden till Bhv i januari så att vi kan få bukt med henne.

Imorgon ska jag vara själv med barnen en stund på dagen. Mannen ska iväg med sin mamma och handla. Jag hoppas att tjejerna sköter sig nåtsånär iaf. Jaja vi får se hur det går. Sen på fredag kommer min bror och hans tjej om han mår bättre tills dess. Han har tydligen varit dålig nu ett tag. förhoppningsvis går det över snart.

Nä nu ska jag titta på Angel en stund innan det är dags för sängen. Har blivit så äckligt trött det senaste. Trots att jag sovit bra dom senaste nätterna så är jag lik förbannat svintrött på morgonen, och hur slö som helst under dagen och kvällen. Jag brukar sova ca 7-8 timmar men tydligen så räcker inte det =( Eller så är det väl för att det händer så mkt nu som gör att jag sover oroligt och bearbetar mycket i sömnen så att kroppen inte kan slappna av, ja jag vet inte.

Ha det så bra så länge så hörs vi snart igen =)2 kommentarer på inlägget “Snart nyår.”

 • sawiik

  Åh, Angel är bra. Jag längtar tills jag kan börja se om på SATC. :) Det gnager mig att mejlet jag skickade igår blev så kort men var sååå trött och Love somnade sent. Men ikväll däckade han vid kl.19! LYCKA!!! 😀

  Så vi har spelat Alfapet, min lillebror är ju här så måste engagera mig lite i han. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova men kikar lite i tidningar först. Det är så gött när man får lite tid över till det!

  Kram & jag tänker på dig, det ska du veta. Ska även fixa så att jag kan läsa mejl i mobilen. Har lyckats fixa den ena mejlen men inte den du skriver till. Glömt bort lösenordet men ska som sagt försöka fixa det så kanske jag kan svara lite fortare nästa gång. :)

  2011-12-28 kl 23:03
 • Mamma MjukisIda » Min årskrönika i bilder

  […] Läste denna blogg och fick inspiration till en “årskrönika”, jag är så fräck att jag snor din idè och väntar med spänning på att läsa ditt år som gått. http://minbebis.com/blogg/snartmammatill3/snart-nyar/ […]

  2011-12-29 kl 11:19

Kommentera


− 7 = ett